MIESO
,
meat
Kaczka Pekin schłodzona
– tacka
/Beijing duck, chilled – tray/
opak. od ok. 1,5 do 2 kg
nr art. 402124
Udko z kurczaka bez kości i skóry
– vacuum
/Chicken leg boneless, skinless
– vacuum/
Filet z kaczki Pekin bez kości,
ze skórą – MAP
/Beijing duck fillet boneless,
with skin – MAP/
Filet z kurczaka – vacuum
/Chicken fillet – vacuum/
opak. ok. 2,5 kg
nr art. 25310
10
Schab wieprzowy bez kości,
ekstra – vacuum
/Pork loin extra, boneless
– vacuum/
opak. ok. 3 kg
nr art. 166563
Łopatka wieprzowa bez kości
– vacuum
/Pork shoulder boneless
– vacuum/
Boczek wieprzowy z żebrami,
ze skórą – vacuum
/Pork belly with ribbs and skin
– vacuum/
opak. od ok. 4 do 5 kg
nr art. 1126
opak. ok. 3 kg
nr art. 964327
opak. ok. 2 kg
nr art. 105265
opak. ok. 1,5 kg
nr art. 146854
opak. ok. 1,8 kg
nr art. 146855
opak. ok. 2,5 kg
nr art. 25356
Boczek wieprzowy bez żeber
i skóry, rolowany – vacuum
/Pork belly boneless, skinless,
rolled – vacuum/
Noga z kaczki Pekin – MAP
/Beijing duck leg – MAP/
Żeberka wieprzowe na zupę
– vacuum
/Pork ribs – vacuum/
opak. ok. 1 kg
nr art. 220004
Żeberka wieprzowe, paski
– vacuum
/Pork ribs – vacuum/
opak. od ok. 3,5 do 4,5 kg
nr art. 859677
Mięso wieprzowe, do 20% tłuszczu,
mielone – vacuum
/Pork minced meat, up to 20% fat
– vacuum/
opak. ok. 2 kg
nr art. 100636