BO NA ŚWIĘTA MAMY OFERTĘ, ŻE HO HO!
WARTO WIEDZIEĆ!
Karp – świąteczny klasyk
Zaliczany jest do ryb tłustych,
a tłuszcz jest świetnym nośnikiem
smaku. Karp jest łatwy w przygotowaniu, ma bowiem wyrazisty smak
i praktycznie nie wymaga
przyprawiania. Warto pamiętać,
że ości najłatwiej usuwa się z ryby
po obróbce termicznej.
Dorsz atlantycki
– filety bez skóry
Karp
– filety bez skóry
• cena 1 kg
• kal. 300 g+
• cena 1 kg
48 99
HIT CENOW Y
35 99
NETTO
51,44 BRUTTO
!
NETTO
37,79 BRUTTO
Pstrąg alpejski
wędzony na gorąco
• cena 1 kg
27 99
NETTO
29,39 BRUTTO
Łosoś
atlantycki bio
wędzony
na zimno
– plastry
Filety śledziowe
w sosie
śmietanowym
13 99
10 99
• opak. 700 g
• cena 1 opak.
• opak. 100 g
• cena 1 opak.
NETTO
14,69 BRUTTO
NETTO
11,54 BRUTTO
Dorsz atlantycki1
– polędwice
Ryba po grecku
• wybrane rodzaje
• opak. 700 g
• cena 1 opak.
• glazura 10%
• masa netto 450 g
• cena 1 opak.
10 99 22 99
NETTO
11,54 BRUTTO
– produkt głęboko mrożony
– produkt rozmrażany
– produkt bio
NETTO
24,14 BRUTTO
PO WIĘCEJ OFERT WEJDŹ NA
Filety śledziowe
• wybrane rodzaje
• opak. 850 g
• cena 1 opak.
15 99
NETTO
16,79 BRUTTO
Krewetki 31/40
– obrane, surowe
• glazura 20%
• masa netto 800 g
• cena 1 opak.
49 99
NETTO
61,49 BRUTTO
3