A U NAS MIKOŁAJ JUŻ BYŁ! PO ZAKUPY.
HIT CENOW Y
Odświętna
karkówka
Aby wydobyć z niej
świąteczne smaki, najlepiej włożyć ją
dzień przed podaniem do czosnkowo-miodowej marynaty, a następnie
upiec z majerankiem i jabłkami.
Na uroczysty obiad podajemy
taką pieczeń z dodatkiem żurawiny
i opiekanymi ziemniaczkami.
Karkówka
wieprzowa bez kości – vacuum
• opak. ok. 1 kg • cena 1 kg
Goleń wołowa z kością,
pocięta – MAP
• opak. ok. 0,8 kg
• cena 1 kg
Comber jagnięcy
z kością i z okrywą
tłuszczową
– vacuum
• opak. ok. 7 kg
• cena 1 kg
NETTO
26,24 BRUTTO
Kurczak
Zagrodowy
rosołowy
– tacka
• opak. ok. 1,5 kg
• cena 1 kg
NETTO
146,99 BRUTTO
13 99
NETTO
14,69 BRUTTO
• opak. ok. 1,2 kg
• cena 1 kg
13,64 BRUTTO
Mięso z szynki,
mielone – MAP
• opak. 500 g
• cena 1 opak.
6 49
NETTO
6,82 BRUTTO
• opak. ok. 1,2 kg
• cena 1 kg
21 99
NETTO
12,59 BRUTTO
Udo z indyka
marynowane
do pieczenia
NETTO
Perliczka
schłodzona
– tacka
139 99 11 99
Nogi
z kaczki
wolno gotowane
z sosem żurawinowym
• opak. 510 g
• cena 1 opak.
24 99
12 99
!
NETTO
23,09 BRUTTO
15 99
NETTO
16,79 BRUTTO
Pierś z indyka o smaku
maślanym do pieczenia
• opak. ok. 1,2 kg
• cena 1 kg
18 99
NETTO
19,94 BRUTTO