Gazetka Makro Kwiecień 2023 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

* Obowiązuje we wszystkich sklepach Makro

Produkty w tej gazetce

 
BOPBE MARATON MARCH WŁASNYCck makro SORBET Z SELERA I CZARNEJ PORZECZKI, KRUSZONKA DYNIOWA PRZEPIS 1. Seler myjemy, zawijamy w folię aluminiową i wkładamy de piekarnika nagrzanego do temp. 170C i pieczemy przez akoto 1 godzinę do momentu aż całkowicie zmięknie. 2. Upieczony seler odwijamy z falili obieramy ze skóry. Przekładamy do wysokiego pojemnika i blendujemy na gładką mase. 3. Czarną porzeczkę blendujemy w wysokim pojemniku na gładką masę. Dodajemy glukozę i wcześniej przygotowany seler. Catość jeszcze raz dokładnie blendujemy, przekadamy do miski i wkładamy do zamrażarki na około 8 godzin. Zamrozony sorbet blendujemy przed samym podaniem 4. Mąkę, cukier trzcinowy oraz masto o luźnej konsystencji przektadamy do misk. Całość mieszamy rózgą, a następnie powstałą kruszonkę przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia I wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. około 180C i pleczemy przez około 10 minut. Wyjmujemy z piekarnika i odstawiamy do wystudzenia. 5. Łuskane pestki dyni siekamy i prażymy na suchej rozgrzanej patelni przez około 5 minut 6. Czerwoną porzeczkę karmelizujemy z cukrem trzcinowym na matej patelni przez około 4 minuty i odstawiamy na bok 7. Ser mascarpone przekładamy do miski i mieszamy z syropem miętowym do uzyskania jednolitej konsystencji. 8. Pestki dynii kruszonkę wsypujemy na dno talerza, następnie uktadamy sorbet z porzeczki, krem z sera mascarpone i dekorujemy jeżyną, czerwoną porzeczką oraz mikro ziatami. Syrop miętowy Riloba ME TOY SKŁADNIKI Cukier trzcinowy MakroChef Składnik Seler Forzeczka czama Marecha Glukoza Pestki dyni Makrecher Marlo ARD Maka 1500 Cukter trzcinowy Makrecho Jeżyna Porzeczka czerwona HakreChe Szczawik zajęczy Syrep misley Riebs Ser mascarpone Przyprawy WYPRÓBUJ NASZE PRODUKTY Ilość poreji 1 porganette 10 percinetto PESTA DI Ilość 0,05 kg 0,06 kg 0.08 kg 0.02 kp Pestki dyni MakroChef 0,03 kg 0.03 kg 0,14 k 0,02 kg 0.03 kg 0,00 kg 0,00 kg 0,00 kg 3% Ilość 0.47 kg 4.65 kg AKADEMIA INSPIRACJI makro 200 Cena 3,79 zł 6,49 zł 1,89 zł 29,99 zł 32,31 zł 150 t 10722 63,922 6,99 z 366,33 zł 23,922 22,99 zł 0.00 zł Wartość 0.19 zł 0 39 zł 0.15 0,60 zł 0,97 2 0.05 zt 150 zł ok. 31% Food Cast Alarga zbora zawierające gktan orzeczki ziemne, arachides produkty pochodne mleko produkty pochodne orzechy m.in. migdaty orzechy laskowe orzechy wisake recity ekseler predukty pod -cena netto 1281 0,21 zł 0,73 zł 0.05 Cena obiadu Food Cast 6,242 61,40 zł 200 zł 201 art 0,02 zł 0,00 zł Maslo ekstra Masto ARO makro TWEJ SURCES TO MASZ BIZNES

Inne gazetki Makro

Najnowsze gazetki