Faszerowane jesienne
warzywa
SKŁADNIKI:
- 3 duże bataty lub 1 dynia hokkaido
- 200-300 g sera feta, koziego lub bryndzy
- garść odsączonych z oleju suszonych
pomidorów
- 2 duże garście rukoli lub świeżego szpinaku
- 4-6 plastrów wędzonego boczku, pokrojonego
w kawałki (opcjonalnie)
- 250 g pokrojonych w plasterki pieczarek
portobello
- płatki chili (jeśli lubimy)
- 1 mały kubeczek jogurtu naturalnego (może
być sojowy)
- 1 ząbek czosnku
- duża garść liści kolendry
- sok z ćwiartki cytryny
lub limonki
ZIEMNIAKI
SŁODKIE
(BATATY)
76831270
4
99
PSTRĄG ŁOSOSIOWY FILET
ZE SKÓRĄ
54008503
HALIBUT KAWAŁKI
WĘDZONE NA GORĄCO
87755799
6
KURKUMA 250 G
• kraje pochodzenia:
Tajlandia, Peru
• 1 kg w cenie:
23.96, z VAT 25.88
46299749
1 kg
z VAT5.24
31
1 kg
z VAT59.84
249
1 kg
z VAT2.62
3
35
1 kg
z VAT33.59
56
DYNIA PIŻMOWA
• kraj pochodzenia:
Polska
1 opak.
z VAT6.47 53763132
PASTA
WARZYWNA
135 G
• różne rodzaje
33491093
99
99
5
99
1 szt.
z VAT3.52
CHIPSY
Z MARCHWI
18 G
31296924
2
17
1 szt.
z VAT2.28
OLEJ LNIANY 500 ML
49331366
SOK Z DYNI DR JUICE 1 L
15496557
18 699
99
1 szt.
z VAT19.94
1 szt.
z VAT7.34