SELGROS
cash & carry
SMAŻONY FILET
Z KARMAZYNA
Z WARZYWAMI
I MAKARONEM RIGATONI
2
2
Rybomorskie
SKŁADNIKI na 4 porcje:
Karmazyn filet - 150 g
Olej-40 ml
Makaron rigatoni-70 g
Marchew-20 g
Por-20g
Cukinia-20 g
Śmietanka 36%-50 ml
Rozmaryn-do smaku
Sos pieczeniowy-80 ml
Sól, pieprz - do smaku
Świeże zioła-parę gałązek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Warzywa w postaci marchewki, cukinii oraz pora rozdrabniamy, tworząc
długie cienkie paski, następnie parzymy je we wrzątku. Makaron gotujemy
w osolonej wodzie al dente. Sos pieczeniowy wlewamy do rondelka,
dodajemy śmietankę oraz rozmaryn przegotowujemy doprawiamy
do smaku solą oraz pieprzem. Rybę doprawiamy, smażymy z dwóch stron
za złocisty kolor. Ugotowany makaron wrzucamy do gotowego sosu,
mieszamy następnie dodajemy warzywa wszystko układamy na talerzu
na górę kładziemy rybę i dekorujemy świeżymi ziołami oraz polewamy
oliwa z oliwek.
TARIM
KARMAZYN FILET
ZE SKÓRĄ
58603754
WURZE
99
1 kg
z VAT 34.99
ŁOSOS FILET ZE SKÓRĄ
D-TRYM
51310340
Cena
Dnia
SMIL
Sho
NANK
DORSZ ATLANTYCKI
FILET BEZ SKÓRY
52450038
799
1 kg
z VAT 57.99
WZ