Gatezka Makro Maj 2022 - str. 1 *

1 3 4 ... 26
Gazetka Makro - Produkty w akcji - olej, makaron, mąka uniwersalna, mąka, woda, mus, ręcznik. Strona 1.
1 3 4 ... 26

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od - do -, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 25 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Katalog Makro oferuje zniżki na ponad 301 produktów, dzięki czemu masz pewność, że skorzystać z najlepszych ofert na produkty, które kupujesz! Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 25. Na aktualnej stronie znajdziesz promocje na makaron, mus, ręcznik, mąka uniwersalna, mąka, olej, woda. Pamiętaj, w tej gazetce z Makro znajduje się wiele innych zniżek na takie produkty jak ananas, olej rzepakowy, mleko kokosowe, mięso z indyka, sos. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Obowiązuje we wszystkich sklepach Makro

Produkty w tej gazetce

 
 
MARKAC MARATON MAREK WŁASNYCH makro AKADEMIA INSPIRACJI MAKRO PREZENTUJE DANIA INSPIROWANE PRODUKTAMI MAREK WŁASNYCH MARATON PLACKI SAŁI Z CUKINII MARATON ZŁOSOSIEM WĘDZONYM I KWAŚNĄ ŚHIETANĄ CURF Z KA PRZEPIS MAK Z KU SPA Z TUNCZYEMI SKŁADNIKI 1 Cukinie myjermy pod bleżycą, zimną wodą. Odcinamy oba konce, nie obleramy ze skórki. 2. Umytą cukinie dcieramy na tarce na trednich oczkach Dalikatrie solimy, mieszamy i odstawiamy na 20 min. po czym odciskamy zniej nadmiar wody. PI Z CIECIERZYCAI Sktadnik AKADEMA 1. Kasze p zamiesz studae Cena Wartoid 020 kg tasol brzusziwpdz. 198 ద P ARO mietanaN 25,99a 240 3. Do miski z cukinią wbijamy jajko. Czosnak obleramy AND ARD rpaky 0,0 2. Ogbrk Higda I prapuszczamy pranz praske, następnie dodajemy do cukinii. * Wartek AKADEMA 1 Pekarm 2 Kasze j zatacar prae ARO nkaral 045 ZPIECZONYM KA 4. Szczyplorek siekany i dodajemy do masy. 0.05 kg 3. Mus jede MCsytor O PI 5. Następnie dodajemy make i wazystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystancji. Czosnek 004 Przypry lad piapr 1590 1 Makaron agodrie Pe uget papry z alej d pi 4 Se Wartai 10,00 a 6. Na rozgrzaną patelnie wlewamy olej tyzka odmierzamy porcje kazdego placka. 5 DE leid pereji Fand Cana ahindu 2 Kalafie blanst 4 Dod ige 7. Porgje e ktadziemy na rozgrzanym oleju i smatymy Iporgi natto 030 kg de zarumienienia z obu stron 10 perej netto 1700 st a00 ka 5720a 8. Pousmaheniu przektadamyna ręcznik paplerowy. aby odsączyd thuszcz Bnod Wartod Faod Cest skra ok 34% 9. Danie podajemy z łososiem orazzkwadng imietana cananetto 4. 美 004 O WYPRÓBUJ NASZE PRODUKTY Cukinia zielona tosot brzunki wedz. ARO imietana18 ARD maka uniwersalna makro TwJ AENES

Makro gazetki

NAJ gazetki