Gazetka Makro - 26.09.2021 - 28.11.2022 - strona 1 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 / 26

Gazetka Makro - 26.09.2021 - 28.11.2022. Strona 1.
1 / 26

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 26.09.2021 do 28.11.2022, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 25 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 25. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Obowiązuje we wszystkich sklepach Makro

 
 
MA P MAK SPA ZPIECZONYM KA MARATON Cre CURF Z KU Z CIECIERZYCAIV PI DANIA INSPIROWANE PRODUKTAMI MAREK WŁASNYCH 1 Makaron agodnie Po ugot 2. Kalafie blansz po ug 3 Piek skra ork 1pk WASHE maxre SAŁ Z KA Z TUŃCZYKEMI PI 1 Pekan 2. Kaszej załącz 3. Udka z papry z olaj do pi -- 4 Dod go 10 2 Pl 1 Kasze pr zamiesz studzin AKADEMIA INSPIRACJI MAKRO PREZENTUJE Migda przez 3. Musi jedr 4 Ser 5. Dr n MARATON MARCH WARCRUCH makre MARATON MAREK WŁASNYCH PLACKI Z CUKINII ZŁOSOSIEM WĘDZONYMI KWAŚNA ŚMIETANA PRZEPIS 1 Cukinie myjemy pod bieżącą, zimną wodą. Odcinamy oba końce, nie obieramy ze skórki. 2. Umytą cukinie ścieramy na tarce na średnich oczkach. Delikatnie solimy, mieszamy i odstawiamy na 20 min. po czym odciskamy z niej nadmiar wody. 3. Do miski z cukinią wbijamy jajko. Czosnek obieramy i przepuszczamy przez praskę, następnie dodajemy do cukinil. 4. Szczypiorek siekamy i dodajemy do masy. 5. Następnie dodajemy mąkę i wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. 6. Na rozgrzaną patelnie wlewamy olej. Łyżką odmierzamy porcję każdego placka. 7. Porcję kładziemy na rozgrzanym oleju i smażymy do zarumienienia z obu stron. 8. Po usmaženiu przekładamy na ręcznik papierowy. aby odsączyć tłuszcz 9. Danie podajemy z łososiem oraz z kwaśną śmietaną 2:3 Cukinia zielona makro 41 Łosoś brzuszki wędz Skladnik Cukiniai Lasolbrzuszwydz ARO AND SKŁADNIKI AROpakowy ARD maka una MC Czosnek Przyprawy (app) WYPRÓBUJ NASZE PRODUKTY Hledd porcji 1 porcja netto 10 pornetto Food Cost ARO smietane 18% Bold Cons Wartość 0,20 kg 9.91.21 198 030kg 25.99 2,60 aka 6,491 0.06 0,01kg 449 004 045 0,101 451 149 0,07 3,99 004 15.99 036 35 10,00 0,05 kg 0,00 kg atk d ARALASHDA INSPIRACJ Ma 0,30 kg 300 kg Food Cart 5,72 5720a ok. 34% abiadu 17,00 -cana netto ARD maka uniwersalna makro TWIJ BUKES TO NAS N TWẨU BUREES 10 HADE RINES 671 11 HASE ONES WEST WINES MATO AKADEMIA NSPIRACE F Wartold 0.56 032 00 0.38 026 21 102 0,06 152 a 0,09 040 21 GM Usa 0048 goza 343 30 a www. AKADEM 1 Wartold 2801 0,00 0,80 apsa 058 at QE 0,43 029 0,30 a ✓ AKADEM Wartold ⠀⠀⠀⠀⠀*** ► "

Inne gazetki Makro

Najnowsze gazetki