Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od - do -, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 25 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Katalog Makro oferuje zniżki na ponad 301 produktów, dzięki czemu masz pewność, że skorzystać z najlepszych ofert na produkty, które kupujesz! Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 25. Na aktualnej stronie znajdziesz promocje na makaron, mus, ręcznik, mąka uniwersalna, mąka, olej, woda. Pamiętaj, w tej gazetce z Makro znajduje się wiele innych zniżek na takie produkty jak ananas, olej rzepakowy, mleko kokosowe, mięso z indyka, sos. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.
MARKAC
MARATON
MAREK WŁASNYCH
makro
AKADEMIA INSPIRACJI MAKRO
PREZENTUJE
DANIA INSPIROWANE
PRODUKTAMI MAREK WŁASNYCH
MARATON
PLACKI
SAŁI Z CUKINII
MARATON
ZŁOSOSIEM WĘDZONYM I KWAŚNĄ ŚHIETANĄ
CURF Z KA
PRZEPIS
MAK Z KU
SPA
Z TUNCZYEMI
SKŁADNIKI
1 Cukinie myjermy pod bleżycą, zimną wodą. Odcinamy
oba konce, nie obleramy ze skórki.
2. Umytą cukinie dcieramy na tarce na trednich oczkach
Dalikatrie solimy, mieszamy i odstawiamy na 20 min.
po czym odciskamy zniej nadmiar wody.
PI
Z CIECIERZYCAI
Sktadnik
AKADEMA
1. Kasze p
zamiesz
studae
Cena
Wartoid
020 kg
tasol brzusziwpdz.
198
ద P
ARO mietanaN
25,99a
240
3. Do miski z cukinią wbijamy jajko. Czosnak obleramy
AND
ARD rpaky
0,0
2. Ogbrk
Higda
I prapuszczamy pranz praske, następnie dodajemy
do cukinii.
* Wartek
AKADEMA
1 Pekarm
2 Kasze j
zatacar
prae
ARO nkaral
045
ZPIECZONYM KA
4. Szczyplorek siekany i dodajemy do masy.
0.05 kg
3. Mus
jede
MCsytor
O PI
5. Następnie dodajemy make i wazystko mieszamy
do uzyskania jednolitej konsystancji.
Czosnek
004
Przypry lad piapr
1590
1 Makaron
agodrie
Pe uget
papry
z alej
d pi
4 Se
Wartai
10,00 a
6. Na rozgrzaną patelnie wlewamy olej tyzka
odmierzamy porcje kazdego placka.
5 DE
leid pereji
Fand
Cana
ahindu
2 Kalafie
blanst
4 Dod
ige
7. Porgje
e ktadziemy na rozgrzanym oleju i smatymy
Iporgi natto
030 kg
de zarumienienia z obu stron
10 perej netto
1700 st
a00 ka
5720a
8. Pousmaheniu przektadamyna ręcznik paplerowy.
aby odsączyd thuszcz
Bnod
Wartod
Faod Cest
skra
ok 34%
9. Danie podajemy z łososiem orazzkwadng imietana
cananetto
4.
美
004
O WYPRÓBUJ NASZE PRODUKTY
Cukinia zielona
tosot brzunki wedz.
ARO imietana18
ARD maka uniwersalna
makro
TwJ AENES